tolga_10
Mesaj Sayısı : 244 Yaş : 33 Favori Basketbol Adamınız : ALLEN IVERSON ,KOBE BRYANT <b>Ruh Hali</b> : Rep Puanı : div class="js-kit-rating" view="score" path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script> Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Baron Davis, L.A. Clippers'da.. Cuma Tem. 11, 2008 9:51 pm | |
| L.A. Clippers, geçtiğimiz sezonu Golden State Warriors'da tamamlayan All-Star oyun kurucu Baron Davis ile kontrat imzaladı.
Golden State Warriors'da geçtiğimiz yıl kariyerinin en parlak dönemini geçiren Baron Davis, kontratındaki opsiyonu kullanmayarak serbest kalmıştı. Bunun üzerine L.A. Clippers ile masaya oturan yıldız oyun kurucu, kendisine önerilen 5 yıllık $65milyon değerindeki kontratı imzaladı. Yeni sezonda L.A. Clippers forması giyecek olan Baron Davis, basın toplantısında Clippers Genel Menajeri Elgin Baylor ve coach Mike Dunleavy ile bir araya geldi.
Elton Brand'in Philadelphia 76'ers ile anlaşması nedeniyle özellikle çember altında büyük sıkıntı yaşayan Clippers'da Baron Davis, basın toplantısında yapmış olduğu açıklamada, "Açıkçası ben ona kızgın değilim. Hatta onun için herşeyin en iyi olmasını dilerim. O her zaman için çok büyük bir oyuncu oldu. Ayrıca onunla çok iyi bir dostluğumuz bulunuyor. Biz birlikte büyük işler gerçekleştirebilirdik. Ancak böyle bir fırsat elde edemedik" dedi.
Elton Brand'in Philadelphia 76'ers ile anlaşması nedeniyle L.A. Clippers'a gitmemek gibi bir düşünceye kapılmadığını da belirten yıldız oyuncu, "Sonuçta ben bu takıma bir söz vermiştim ve bu nedenle de sözümden geri dönemezdim" açıklamasında bulundu.
İki kez All-Star seçilme başarısı gösteren Baron Davis, 9 yıllık NBA kariyeri boyunca 17.1 sayı- 7.2 asist ve 4.1 ribaund ortalamaları yakalamıştı. | |
|