Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Gönlüm Fener'de

YazarMesaj
tolga_10

tolga_10

Erkek
Favori Basketbol Adamınız : ALLEN IVERSON ,KOBE BRYANT
<b>Ruh Hali</b> : Gönlüm Fener'de Keyifl10
Rep Puanı : div class="js-kit-rating" view="score" path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script>

Gönlüm Fener'de Empty
MesajKonu: Gönlüm Fener'de   Gönlüm Fener'de Icon_minitimeÇarş. Tem. 02, 2008 11:13 pm

NBA’deki yıldızımız Hidayet Türkoğlu hayalinin Fenerbahçe seyircisi önünde basketbol oynamak olduğunu söyledi. Sarı-lacivertli kulübün aylık dergisine konuşan yıldız basketbolcu, “Fenerbahçe Ülker-Türk Telekom maçını izlemek için Abdi İpekçi’ye gittim.

Orada bana gösterilen sevgi beni çok mutlu etti. Taraftarlarımızın adımı söyleyerek tempo tutması ve beni dakikalarca alkışlamasından büyük gurur duydum. Her zaman söylediğim gibi bir kez daha söylüyorum; birgün Türkiye’ye dönersem kesinlikle bu seyircinin önünde oynayıp, tuttuğum takımın formasını giymek isterim” dedi.

SEMİH’LE ÖMER’E NASİHAT

Fenerbahçe futbol takımını ABD’de yakından takip ettiğini de vurgulayan Hidayet Türkoğlu, “Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final başarısına çok sevindim. Ancak son anda giden şampiyonluk için gerçekten çok büyük bir üzüntü yaşadım” diye konuştu. Fenerbahçe’nin genç yıldızları Semih Erden ve Ömer Aşık’ın NBA draftında seçilmelerini de değerlendiren Hido, “Kendilerini çok iyi hazırlamaları şart. Kesinlikle çekinmesinler ve tereddütte kalmasınlar. Benim ve Mehmet Okur’un geldiği nokta ortada. Başarılı olmayı istesinler ve bu doğrultuda çok çalışsınlar” şeklinde konuştu.

Gönlüm Fener'de
1 sayfadaki 1 sayfası