Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Telekom tartışmalara noktayı koydu

YazarMesaj
efe-9

efe-9

Erkek
<b>Ruh Hali</b> : Telekom tartışmalara noktayı koydu Cesur10
Rep Puanı : div class="js-kit-rating" view="score" path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script>

Telekom tartışmalara noktayı koydu Empty
MesajKonu: Telekom tartışmalara noktayı koydu   Telekom tartışmalara noktayı koydu Icon_minitimePtsi Haz. 30, 2008 4:37 pm

Türk Telekom'un CEO'su Dr. Paul Doany, Galatasaray ile birleşme konusuna son noktayı koydu.

Türk Telekom ve Galatasaray'ın birleşmesi ile ilgili olarak son günlerde ortaya atılan iddialar üzerine Ankara'ya giden Türk Telekom CEO'su Dr. Paul Doany, yöneticiler ile yaptığı toplantıda, "Birleşme yok, sizlerden bu sezon şampiyonluk bekliyorum" dedi.
Son günlerde artan tepkiler üzerine Ankara'da Türk Telekom Basketbol Takımı yöneticileri ile bir araya gelen ve toplantı yapan Doany, "Biz hiçbir zaman birleşme diye bir sözü ağzımıza almadık. Galatasaray yöneticileri bizleri arayarak böyle bir düşünceleri olduğunu belirtti. Biz de nezaket icabı görüştük ve böyle bir birleşmenin mümkün olmadığını, Türk Telekom basketbol takımının önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu belirttik. Ankaralı basketbolseverlerin tepkisini anlayamadım. Bizim ağzımızdan birleşme diye bir şey çıkmadı. Taraftarlarımızın gönülleri rahat olsun. Yeni sezonda sizlerden şampiyonluk bekliyorum" dedi.

Telekom tartışmalara noktayı koydu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-