Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Lincoln Depremi

YazarMesaj
ozanaktay12

ozanaktay12

Erkek
Favori Basketbol Adamınız : Damir Mrsic
<b>Ruh Hali</b> : Lincoln Depremi Anlayi10
Rep Puanı : div class="js-kit-rating" view="score" path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script>

Lincoln Depremi Empty
MesajKonu: Lincoln Depremi   Lincoln Depremi Icon_minitimePtsi Haz. 30, 2008 12:06 pm

<HR style="COLOR: #e1e6ec" SIZE=1>
Lincoln Depremi Lincoln14

Brezilya'dan dönmediği için iki gündür idmanlara katılmayan Lincoln, G.Saray Başkanı Adnan Polat'ı kızdırdı. Polat, kurmaylarına "Hemen bulun şu adamı" dedi. Lincoln'e ağır bir ceza verilmesi gündemde.

Lincoln sıktı

Başkan Polat, "Onu bulun" talimatı verirken sambacıya her gün için 50 bin euro ceza kesilecek. Skibbe, Lincoln'ü silmeye hazır.

G.SARAY'da Lincoln krizi büyüyor. Sezon açılışlarına gelmemekle, devre arası tatilini uzatmakla tanınan Brezilyalı oyuncudan 3 gündür haber alınamıyor. Teknik direktör Skibbe'nin, "Herhalde Rio'nun havası İstanbul'dan daha iyi" diyerek taş attığı Lincoln, başkan Adnan Polat'ı da kızdırdı. Polat, "Bana o adamı hemen bulun" talimatı verdi ama henüz Brezilyalı
oyuncudan haber yok. Yıldız futbolcuya ağır ceza verilmesi gündeme geldi.

CEZASI ARTACAK
Lincoln'e gelmediği her gün için 50 bin euro ceza kesilecek. Brezilyalı oyuncunun cezası dün itibarıyla 150 bin euro oldu. Yönetim, "Hesabını soracağız. Geçerli mazereti yoksa ceza daha da büyük olur" diyerek Lincoln'e gözdağı veriyor. Futbolcuların da, "Biz çalışıyoruz, Lincoln keyif çatıyor" diyerek Brezilyalı futboluya ateş püskürdükleri belirtiliyor. Skibbe'nin Lincoln'e, "Disiplinli olmayacaksan bana lazım değilsin" diyerek rest çekeceği de öğrenildi.

Alıntıdır
https://sogukkuyubasket.yetkin-forum.com

Lincoln Depremi
1 sayfadaki 1 sayfası